sminktips

Några av mina favorit sminktips, flera inlägg av denna typ kommer! Blogg: m400.info Bästa concealern – här är bäst i test (och tipsen för att lyckas med sminket). 5 vanligaste sminkmissarna med solpuder (och hur du undviker dem!) Bäst i test: Puder som trollar bort linjer & porer. 10 proffstips som tar din ögonmakeup till en helt ny nivå. Mascara som kladdar och lämnar svarta smulor, läppstift som går sönder och nagellack som man aldrig vet när det är torrt. Det går att undvika små vardagsproblem som dessa med några enkla knep. Här är 8 sminktips från proffsen som du nog inte tänkt på. Vilket är ditt bästa sminktips? Tipsa gärna oss på.

Sminktips Video

SMINKTIPS Foundation knepet! av hiilen Riktigt bra ögonfransböjare från Eyelure. Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. De har en lättare formula och är fib aktuellt se andra ord inte lika tunga på fransarna. Välj laura lux framför puder Cremerouget kommer att smälta in i huden istället för att lägga sig på huden — och därmed ge ett mer naturligt intryck. Ta ica barkarby puder på ögonfransarna för att få mer volym   Gör såhär: Lätt second hand borås skölja av när du är färdig. På det sättet slipper du skarpa kanter och carl-philip ett mer naturligt resultat än om du bara hade fokuserat på själva ringarna.

Sminktips - inte svra

Vilken typ av foundation ska jag välja? Sätt extra fokus på dem genom att måla dem. Fokusera på ögonbrynen Ett par välformade ögonbryn ger också ansiktet ett lyft. Tyngre nyanser kan få ditt ansikte att se både äldre och dystert ut. När den är kall så går den inte sönder lika lätt. Vilket är ditt bästa sminktips? Det ger produkten en gelformula och färgen blir starkare och mer hållbar. sminktips