hemnet. se

När bostadssajten Hemnet listar vilka lägenheter i länet som fick flest klick förra veckan så är det tre bostäder på Frösön som ligger i topp. Flest klick, stycken, fick en fyra på Fritzhemsgatan som har ett utgångspris på 1 kr. Tvåa på listan finns en fyra på Ruuthsvägen som är till salu för 1 På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Vecka 44 blev villan på Vijvägen, Hudiksvalls kommun, mest klickad på Hemnet i Hälsingland. Med kvadratmeter, fördelat på åtta rum, finns gott om utrymme. I det rymliga vardagsrummet, som tidigare var två rum, finns bland annat en rejäl kakelugn. Utomhus finns bland annat en pool, bastu, spabad.

Hemnet. se - today

Fjäle, Hudiksvalls kommun, totalt klick. Villa, sex rum, kvadratmeter, 1 kronor. Villa, tio rum, kvadratmeter, 2 kronor. Men också specialbyggd trädgård, swimmingpool, vinkällare och spa. Hitta bostäder till salu Hitta slutpriser. Här finns även en gräsmatta där man kan spela både badminton och fotboll och ändå ha plats för studsmatta.

Hemnet. se - bra att

Dela med dina vänner Facebook Twitter Pinterest Kopiera länk. Badrummet har kalksten på både golv och duschvägg. I taolettrummet finns allt du kan tänkas behöva i ett sådant. Det här lyxiga boendet är Hemnets just nu mest klickade hus! Morviken, Söderhamns kommun, totalt klick. Nya avsnitt av "Unika rum" Udda platser och kreativa lösningar att bli inspirerad av!